Over Number 1 Games

Voetbalbrein: hét voetbalkennisspel van 2020!

Voetbalbrein – het resultaat van iets moois, ontstaan in een bizarre tijd

Maak kennis met hét voetbalkennisspel van 2020: Voetbalbrein. Dit spel test jouw voetbalkennis van de afgelopen tien jaar. Wie coachte Manchester United in het seizoen 2012/13? Wat weet je van de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool FC in 2017/18? En hoeveel Braziliaanse spelers van de afgelopen tien jaar bij Chelsea kun jij opnoemen?

Voetbalbrein is een uniek spel voor jong en oud. Geen frustrerende vragen over een tijdperk waarin jij misschien nog niet eens geboren was, maar een vernieuwend, verfrissend, up-to-date kennisspel van de afgelopen tien voetbalseizoenen. Een spel dat je zowel individueel als in teams kunt spelen en met een onbeperkt aantal personen. Ga jij de strijd met je vrienden aan?

Wie zijn wij?

Number 1 Games is bedacht door Number 1 Voetbalreizen, een online voetbalreisbureau dat onder leiding van ons, Jan en Mike Tol, al jarenlang met veel passie georganiseerde voetbalreizen samenstelt. Toen Nederland werd getroffen door het coronavirus lag onze corebusiness van de één op andere dag helemaal stil. Heel heftig.

Maar we besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten en zo is ons eerste bordspel ‘Voetbalbrein’ ontstaan. Een spel dat ervoor gezorgd heeft dat wij in een zeer moeilijke tijd als team nóg hechter zijn geworden; dat gezorgd heeft dat wij, ondanks alles, meer dan ooit bezig waren met voetbal. En een spel dat ervoor gezorgd heeft dat wij, ook in deze tijd, iets konden betekenen voor al onze trouwe klanten en alle andere thuiszittende voetbalfans.

Samenwerking Kubbinga

Voor de ontwikkeling van het spel Voetbalbrein hebben wij onze handen ineengeslagen met een andere lokale ondernemer, Kubbinga B.V.. Kubbinga is een Volendammer bedrijf dat is uitgegroeid tot een wereldspeler in kinderfietsen en voetballen. Eigenaar Edwin Boelsz is net als wij een ondernemer in hart en nieren die risico’s durft te nemen, iemand die in moeilijke tijden vooruit blijft kijken en nieuwe kansen ziet.

En zo werd Voetbalbrein geboren.

Wij hopen dat jullie net zo genieten van het spel Voetbalbrein zoals wij hebben gedaan!


Groetjes,

Team Number 1 Voetbalreizen